Persoonlijk leiderschap

Beter presteren, gemakkelijker keuzes maken, meer zelfvertrouwen en plezier in je werk, omgaan met werkdruk, flexibeler zijn en meer genieten. Allemaal zaken die iedereen waarschijnlijk wil. Hoe pak jij de leiding en de regie over je eigen leven? Tijdens dit webinar wordt in eerste instantie ingezoomd op waar jij voor staat en wat voor jou belangrijk is. Vervolgens kun je leren hoe je op basis daarvan keuzes maakt en jouw boodschap laat horen.

Datum: Dinsdag 25 januari 20.00 uur
Gegeven door:
Tanja van Bemmel
Aanmelden of meer lezen kan hier.


Wegrakingen bij ouderen

Iedere zorgprofessional heeft het weleens in zijn werk meegemaakt: een oudere die kortdurend het bewustzijn verliest. Waar komt dit door? Wat kan er aan de hand zijn? En misschien nog wel belangrijker: wat kan je doen als dit gebeurt in de praktijk? Tijdens dit webinar gaan we met elkaar in gesprek over zogeheten wegrakingen.

Datum: Dinsdag 15 februari 20.00 uur
Gegeven door:
Petra Harmsen.
Aanmelden of meer lezen kan hier.


Het is crisis! Zo laat jij zien dat je onmisbaar bent

Verpleegkundigen en verzorgenden zijn onmisbaar voor de samenleving. De coronacrisis laat dat meer dan ooit zien. Maar hoe zorgen we ervoor dat ook na de huidige crisis er structureel meer waardering komt voor verpleegkundigen en verzorgenden? In dit webinar deelt historicus Hugo Schalkwijk van V&VN zijn visie op deze vraagstukken en vertelt hij wat we van eerdere crises kunnen leren.

Datum: Dinsdag 8 februari 20.00 uur
Gegeven door:
Hugo Schalkwijk
Aanmelden of meer lezen kan hier.


Waarom je zorghart óók je valkuil is (Deel 1)

Dit webinar is bedoeld voor alle zorgprofessionals die de neiging hebben om meer voor anderen te zorgen dan voor zichzelf. Groen leert jou hoe je de regie kan pakken. Hoe je kan leven zoals jij dat wil: zonder maskers, zonder constant aan verwachtingen van anderen te willen voldoen en met eigenaarschap over je werk.

Datum: Donderdag 3 februari 14.00 uur
Gegeven door:
Thomas Groen
Aanmelden of meer lezen kan hier.