We vertellen je in dit webinar graag over onze visie op digitale zorgoplossingen. Waarom zijn deze zo hard nodig? Wat is er nodig voor een duurzame inzet? En wat zijn de randvoorwaarden om deze goed in te kunnen zetten?

Boomerweb houdt zich al ruim 11 jaar bezig met digitale zorgoplossingen, dat maakt ons de meest ervaren leverancier. Dit doen wij vanuit onze missie: samen helpen wij anderen om beter te worden. Wij geloven dat de zorg daadwerkelijk beter kan worden door de slimme inzet van digitale zorgoplossingen. Onze oplossingen worden dan ook samen mét de zorg ontwikkeld en doorontwikkeld. Hierdoor weten wij wat er speelt, wat zorgpersoneel drijft en waar digitale oplossingen het meest nodig zijn. En deze kennis delen we graag.

We nemen je daarnaast kort mee in de oplossingen die wij bieden. Apps om medicatieveiligheid te vergroten, wondzorg te verbeteren en begeleiding op afstand mogelijk te maken. We laten graag zien hoe deze eruit zien en zullen langs de belangrijkste functionaliteiten en voordelen van gebruik lopen, zodat het duidelijk is wat dit jou kan opleveren.